Copyright © 2015, All rights reserved.
hahaha ı lıke it


en_US
en
off
Mobile View
Desktop View
 
 
Dişilerin yaptığı testler
3354

Evet piçler devam ediyoruz bir önceki yazımda bahsetmedim çünkü önemli ve farkına varılması gereken bir konu. benim şimdiye kadar yaşadığım testleri deşifre edeceğim. başlayalım


1. Sana yollu bir kız numarası veriyimmi aşkım dalga geçersin onunla

cevap: Hayır verme bende yeterince var zaten. Gereksiz şeylerle uğraştırma beni ihtiyacımda yok

Açıklaması: Liseli bir arkadaşım bana bu testi yaptı ve yenildim. Burda kızın sizde basit bir abazamısın değilmisin, beni aldatırmısın aldatmazmısın testi yapıyor. sakın oyuna gelmeden komik bi şekilde tersleyin


2. Avm'de bi waffleci çocuk numaramı istedi. wafflesi güzel olduğunda bana söyleyecekmiş.

Cevap: 2 gün sonra kalbinide vereceksen şimdiden git.

Açıklama: Burdada yine kıskanıyomu kıskanmıyormu testi yapar. Özellikle bu tür testleri daha çoktur. Cevabınızı yapıştırdıktan sonra ona kızın hatta küfredin. HOŞUNA GİDECEKTİR.


3. Eski sevgilim böyle böyleydi. Şunu yapardı bunu yapardı

Cevap: Eskilerle ilgili fantezilerini kendine sakla konu benimle ilgiliyse ondan bahset.

Açıklama: Burada test ile birlikte bir yandan ondan bahsetme isteği bulur kendinde. Ve sizin yapacağınız şey ise eski arkadaşlıkları konusunda terslemeniz sebebi kız sizin kendisine değer verdiğinizi düşünecek. Kızda gerizekalı değildir bu teste karşılık versiğinizde oda size yakınlık duyacak.


4. Aşkım seni istiyoruumm

Cevap: İstemekten kastın özlemektir umarım. yoksa senin için iyi olmayacak

Açıklama: Ne kadar tehlike dolu bir cümle farkındasınız değilmi. Her an tuzağa düşüp yakalanabilirdiniz.Aksi taktirde kız sizin kişiliğinizi saniyesinde çözecekti.


5, Telefonu çok kullandığımı söylüyorlar derslerime yoğunlaşmam lazım aşkım bilgin olsun

Cevap: Seven kız her türlü ulaşır.

Açıklama: Aslında öyle bişey yok bariz yalan söylüyor. yine testlerine karşı lafı koyup otutturuyosunuz.Onları testlerinden sadece siz vazgeçirirsiniiz. cevaplarsanız uzar gider...


6. Ya başkaları sevgililerine neler alıyor sen hiç bişey almıyosun

Cevap: Başkalarının yaşantıları beni ilgilendirmez.Benim jestlerim bende saklıdır.

Açıklama: Burda kızın isteklerini yine yapmıyoruz. Asla gidipte onu çiçeklere hediyelere boğmayın.Kaçacaktır.Sizden hediye süpriz beklesin hattaa çok çok beklesin zamanı geldiğinde şaşırtın.En güzel ilişkiler bu şekilde yaşanır...


7. Ayy pardon yanlışlıkla sana gitti..

Cevap: He he yanlış gitti. Hep öyle olur

Açıklama: Sizden bi konuşma beklerken size zarf atar telefondan. Sizde inanmadığınızı gösterin


8. Sen niye hiç romantik değilsin odun gibisin

Cevap: buna alışsan iyi olacak

Açıklama: Dişi burda sizi değiştirmeye yönelik testler yapar. Asla başkaları için değişmeyin kendiniz olun Dişinin istediği duygusallığı çok verirseniz şımarır. Az verirsenin soğur. Arasını siz ayarlayacaksınız.


9. Ayrılmak istiyorum

Cevap: Ayrılmadan 15 gün önce haber verseydin yerine önceden birini bulurdum.

Açıklama: Bu yalanlada sizin tepkinizi ölçmeye yeltenecektir. Tabi işi bilen reyiz yine cevabını verecektir. Bu cevapla seni siklemiyorum mesajı vereceksiniz. Benim seçeneğim çok mesajını vereceksiniz. Ben senin değil sen benim peşimden koşacaksın mesajını vereceksiniz. Unutmayın dişiler kovalanmaktan çok kovalamayı severler.


Bunun gibi örnekleri çoğaltabilirsiniz. Her an farkında olmadan teste sokabilirler sizi.Onun test yapmasına engel olacaksınız. Unutmayın onları az da olsa törpüleme imkanınız var.

çokj dasvohnswdfvwbwrbvw